"The Met: Live in HD" season 2024 – 2025


Το βραβευμένο πρόγραμμα «The MET: Live in HD» της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης σεζόν 2024 – 2025 επανέρχεται ανανεωμένο και περιλαμβάνει 8 εκπληκτικές παραστάσεις, στις οποίες μας μαγεύουν οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές της όπερας και μας χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες σε αξέχαστους ρόλους! 



Οι 8 μεγαλειώδεις παραστάσεις της φετινής σεζόν είναι οι ακόλουθες:

  1. JACQUES OFFENBACK: Τα παραμύθια του Χόφμαν
  2. JEANINE TESORI/LIBRETTO BY GEORGE BRANT: Grounded

  3. GIACOMO PUCCINI: Τόσκα
  4. GIUSEPPE VERDI: Αΐντα 
  5.  LUDWIG VAN BEETHOVEN: Φιντέλιο
  6. WOLFGANG AMADEUS MOZART: Οι γάμοι του Φίγκαρο
  7.  RICHARD STRAUSS: Σαλώμη
  8. GIOACHINO ROSSINI: Ο κουρέας της Σεβίλλης

Η ζωντανή μετάδοση είναι μέρος της  βραβευμένης σειράς μεταδόσεων της ΜΕΤ Live in HD, που φέρνει την όπερα στις αίθουσες ολόκληρου του πλανήτη. 

Το βραβευμένο πρόγραμμα της Met, The Met: Live in HD μεταδίδεται σε περισσότερους από 2.200 πολιτιστικούς χώρους, σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, κάτι που κάνει τη Met ηγέτιδα δύναμη ανάμεσα στους προμηθευτές εναλλακτικού κινηματογραφικού περιεχομένου και τον μόνο πολιτιστικό οργανισμό με τόσο μεγάλη, συνεχόμενη καλλιτεχνική δραστηριότητα παγκόσμιας εμβέλειας.

Το 2006, όταν ξεκίνησαν οι προβολές, η Met ήταν ο πρώτος καλλιτεχνικός οργανισμός που πειραματίστηκε με την παραγωγή εναλλακτικού περιεχομένου. Από τότε, το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με νέες παραγωγές και μέχρι σήμερα διεθνώς μας μαγεύει με τις ζωντανές παραστάσεις του.